Werkwijze / tarieven

Graag ontmoet ik jullie tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dat kan bij jullie thuis, maar jullie zijn ook van harte welkom in Vlaardingen. We nemen alles met elkaar door en onderzoeken de mogelijkheden en wensen met elkaar. Naar aanleiding van ons gesprek, stuur ik binnen 5 werkdagen een offerte. Als jullie akkoord gaan met de prijsopgave, vraag ik een aanbetaling van € 100. Na ontvangst van de aanbetaling, is de boeking officieel.
Ongeveer 2 weken voor de trouwdag neem ik telefonisch contact met jullie op om de planning nogmaals door te nemen.

Een week na de bruiloft ontvangen jullie een voorproefje van 15 foto's. Tevens stuur ik de factuur mee. Nadat alle foto's geselecteerd en bewerkt zijn en de factuur is voldaan, zal de rest van de foto's aangeleverd worden op een USB-stick. Deze wordt aangetekend naar jullie verstuurd.

Tarieven 2019:

voor de eerste 5 uur € 275, elk daarop volgend uur is € 50 extra.

Hiervoor krijg je per uur 20 bewerkte foto's aangeleverd op een USB-stick. Een aantal foto's zal naar eigen inzicht bewerkt worden in het zwart-wit, sepia of overige kleurelementen.

De bedragen zijn exclusief BTW (21%) en reis-/parkeerkosten.
Reiskosten bedragen € 0,20 cent p/km. De kosten voor de USB-stick en het aangetekend versturen, zijn inclusief de prijsopgave.