Even voorstellen

Mijn naam is Sissi, ik woon in Vlaardingen en ben lange tijd werkzaam geweest in de toeristische sector in onder meer Spanje, Hongarije, Turkije, Griekenland en Engeland. Tijdens mijn werk als gids en reisleider werd er veelvuldig een beroep gedaan op mijn flexibiliteit en organisatievermogen. Eigenschappen die altijd van pas komen tijdens een trouwdag.
En mocht je overigens plannen hebben om elkaar het ja-woord te geven in het buitenland, dan nodig ik je van harte uit om kennis te maken en te ontdekken wat ik voor jullie kan betekenen.

In 2014 ben ik zelf in het prachtige Stadhuis van Vlaardingen in het huwelijk getreden. De trouwdag was een afspiegeling van hoe mijn man en ik in het leven staan: romantisch, traditioneel, ongedwongen en dicht bij ons zelf. We zouden het weer precies zo over doen!

De afgelopen jaren heb ik diverse fotografiecursussen en workshops gevolgd waaronder straat-, macro- en bruidsfotografie. Tevens heb ik de Basisopleiding Fotografie afgerond aan de Fotovakschool Rotterdam.

Ik sta positief in het leven en houd van fietsen in de frisse buitenlucht, muziek, lekker eten en drinken en ik heb een passie voor Griekenland. Dit heeft mogen resulteren in 2 prachtige bruidsreportages op respectievelijk Parga (Griekse vasteland) en het eiland Lefkas. Kijk voor een impressie van het resultaat op mijn fotogalerij.